• Nuyvilaq-Facebook
  • Nuyvilaq Youtube
  • Nuyvilaq Working Dogs

2000 © Nuyvilaq Working Dogs

WERKEN MET WERKHONDEN

TEM DE WILDHEID IN EEN HOND ZONDER ZIJN WARE AARD EN GEEST TE DODEN

Technical Obedience K9®

Om absolute controle tot stand te brengen en te behouden, moet je de trainingsmethode begrijpen en uiteindelijk beheersen. Wanneer je deze onder de knie hebt zullen er deuren open gaan voor jou en je hond waarvan je nooit had gedacht dat die open konden gaan.

 

In ons NWD (Nuyvilaq Working Dogs) Technical Obedience K9 ® systeem zullen we elke stap in theorie en praktijk toepassen. Honden zijn actieve wezens die met beweging spreken, Door zelf geen statische houding aan te nemen maar door actief mee te doen met de hond is plezier voor twee verzekerd en haal je het beste resultaat uit de hond.

 

Het ware doel van Technical Obedience K9 ® is niet alleen om het concept van absolute controle over het gedrag van uw hond onder de knie te krijgen, maar eerder om te bepalen hoe uw hond over de wereld denkt en hem waarneemt.

 

Daardoor kunt u de hond meer zelfstandig laten denken en werken op een positieve manier. De hond moet voor u willen werken. In je inspanningen om de Technical Obedience K9 ® onder de knie te krijgen zul je onvermijdelijk enorm potentieel in je hond ontgrendelen en de hond voor elke toepassing (IPO, Ringsports, Gehoorzaamheid, ...) op het hoogste niveau ontwikkelen.

Controle hebben gaat niet alleen over het hebben van een gehoorzame hond, je moet controle krijgen over meerdere gedragingen. Alleen door in de geest van de hond te komen en te begrijpen hoe hij denkt, kunt u de perfecte controle bereiken. De meeste honden beheersen hun handlers, Het is tijd om de rollen om te draaien met Technical Obedience ®

 

Klik hier voor meer informatie over de privélessen die wij geven.
 

NUYVILAQ WORKING DOGS

Technical Obedience K9®

NUYVILAQ WORKING DOGS XTREME

Nuyvilaq Working Dogs Xtreme


Onze demonstratie hond is Xtreme die wij hebben opgeleid als waak en verdedigingshond. Xtreme is een kruising van vader Mechelse Herder en moeder Hollandse Herder. Xtreme is een heel energiek, vrolijk mannetje maar laat zeker het kaas niet van zijn brood eten.


Met Xtreme word elke dag getraind, er word geen vast programma gevolgd op een hondenschool of vereniging waardoor hij van alle markten thuis is, hij vind ook alles even leuk als hij maar met je samen kan werken. Technical Obedience ® hebben wij dankzij Xtreme ontwikkeld op het hoogste niveau.


Bij Nuyvilaq Working Dogs staat plezier op één dus trainen wij niet met stroombanden of prikbanden alles word beloont met een balletje of koekje, hierdoor is Xtreme een betrouwbare hond die graag voor ons wil werken in elke situatie. 


Xtreme word vaak gezien als de clown van de Nuyvilaq clan met heel veel kunstjes maar hij word wel degelijk regelmatig getraind om te bijten en bij ons thuis te waken.


Het leukste om te doen vind Xtreme speuren en ook dit doen wij op verschillende plaatsen en op verschillende manieren. 

TECHNICAL OBEDIENCE K9® DOG  XTREME

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now