HET TEAM NUYVILAQ WORKING DOGS

 

Nuyvilaq Working Dogs het werken met werkhonden. Angelique en Martijn Verhaegen van NWD hebben een grote passie voor werkhonden, in het bijzonder de sledehonden met hun raszuivere Siberian Husky's doen zij al meer dan 20 jaar mee aan sledehondenwedstrijden in binnen en buitenland het is ook een heel belangrijk deel in hun leven.

 

Bij Nuyvilaq Working Dogs staan de honden op de eerste plaats deze worden behandeld als topsporters. Angelique heeft overdag de verantwoording over de verzorging van de honden. Met acht honden is dit een hele zware taak onze honden worden gezien als top atleten die elke dag op tijd hun voedingen en suplementen nodig hebben maar ook is het belangrijk dat regelmatig een borstel door de honden heen gaat en dat iedere hond zijn aandacht krijgt.

 

In het verleden hebben wij drie Siberian Husky nestjes gefokt. Van de zeven honden die in ons wedstrijd team lopen zijn er vijf door ons zelf gefokt.

 

Nuyvilaq Working Dogs is meer dan alleen sledehondensport. Door jarenlang ervaring te hebben met trainen van sledehonden is NWD een nieuwe weg ingeslagen. Namelijk het trainen van onze Herder Xtreme (Hollandse Herder) dit is zo’n succes geworden dat Martijn regelmatig gevraagd word om prive lessen te geven. Zijn nieuwe trainings methode is genaamd ULTIEME CONTROLE om absolute - of ultieme - controle tot stand te brengen en te behouden tussen u en de hond. Wanneer je deze onder de knie hebt, zul de deuren openen gaan voor jou en je hond waarvan je nooit had gedacht dat die open konden gaan.

 

​In je inspanningen om de ULTIEME CONTROLE onder de knie te krijgen, zul je onvermijdelijk enorm potentieel in je hond ontgrendelen en de hond voor elke toepassing (IPO, Ringsports, Police work, Gehoorzaamheid, ...) op het hoogste niveau ontwikkelen.

Voor meer info over de prive lessen die wij geven kunt u hier contact opnemen.

Neem contact op
Nuyvilaq Working Dogs
Martijn & Angelique Verhaegen
Gareelweg 11
4726SW Heerle
nuyvilaq@kpnmail.nl
  • Facebook - grijze cirkel
  • YouTube - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • TikTok
  • Twitter - grijze cirkel

2030 © Nuyvilaq Working Dogs

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now